03:41, pet, 19. Apr

“Da te kap”





Sinoči smo obiskali javno generalko igralcev KD Pekre-Limbuš, ki napoveduje premiero njihove nove predstave – komedije z naslovom Da te kap. Kakor običajno, je tudi tokrat avtor in režiser komedije Tone Partjič.

Partjič je povedal, da se s predstavo skuša pošaliti na račun države, ki je tako rekoč bolna zaradi korupcije, revščine, političnih iger in vstajništva. Pravi, da njegov namen sicer ni bil iskanje diagnoze bolezni države, pač pa na šaljiv način predstaviti vsakdanjo situacijo oz. zgodbe, ki so ljudem znane predvsem iz medijev. Tako se je tudi tokrat odločil za komedijo, žanr, ki so mu v KD Pekre zvesti že vrsto let.
DSC_3948
Igrajo: Mirko Ploj, Anica Jurkovič, Deja Popošek, Gregor Antoličič, Lidija Meznarič, Stanko Zorec, Danila Vozej, Ksenija Onič, Nevenka Josipović, Rosvita Domanjko, Majda Cenc, Polona Lah, Drago Koletnik, Mirjam Klavž Dolinar, Franci Rajh, David Trop, Sergej Lah in Jože Gruden.
DSC_3956
Predpremiera predstave bo danes, 24. januarja ob 19h, premiera jutri, 25. januarja ob 19h. Že sedaj napovedane reprize pa si lahko ogledate v nedeljo, 26. januarja, v petek 31. januarja ter v soboto 1. februarja ob 19h, v Kulturnem domu Pekre.
Podrobnosti v oddaji Občinski informator, v ponedeljek, 27. januarja ob 18.30.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.