13:20, sob, 20. Apr

Cezamovi produkciji na Lentu





Glasbeno plesna predstava za otroke, Rastem do tebe – avtorja Petra Andreja – v kateri nastopajo Rušani različnih generacij: Kaja Lukač, Barbara Gabrielle, Eva Rajher, in Maja Štefan s plesno skupino Street dance, je Cezamova koprodukcija (z OŠ Prežihovega Voranca Maribor, Klub KU-KU, Klub Nomadi), ki je nedavno, 28.5. z veliko odmevnostjo gostovala na OŠ Prežihovega Voranca. V juniju (21. Ali 22.6.) pa se nam obeta njihov nastop na Lentu 2014. Predstavo si lahko tudi v celoti ogledate v programu BKTV!

unnamed

Podobno velja tudi za drugo Cezamovo koprodukcijo, Omnibus Kantfest, ki bo predstavljala vrhunska kantavtorska imena – ruškega in mednarodnega festivala Kantfest! Bojana Drobeža, Vikija Babo (iz Samih bab) in Draga Misleja Mefa bomo lahko slišali na Jučkovem odru v soboto, 28.6.

Še prej, v sredo, 11.6. pa se bo ob 19:30 v dvorani Cezama v obliki končne produkcije predstavil Cezamov projekt Odprti oder, v katerem se je v petih mesecih na odru Cezama predstavilo okrog 50 različnih mladih, obetavnih in vrhunskih, uveljavljenih glasbenikov, ki so se na odru preizkusili v skupnem igranju in soustvarjanju.

Več lahko najdete v Cezamovem napovedniku dogodkov, vsekakor prisrčno vabljeni na vse tri produkcije!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.