16:49, tor, 23. Apr

V Vetrinjskem dvoru največja štajerska čaga





Danes se v Vetrinjskem dvoru začenja največja Štajerska čaga. Prvič bodo skupaj nastopili Štajerski argo in Alo!Stari. Uživali pa boste lahko tudi v filmu Kleščar.

Vir: Facebook Štajerski árgo
Vir: Facebook Štajerski árgo

“Lent je doživetje! Zato začnemo s dogodki pred začetkom festivala že v petek, 14. junija,” so povedali organizatorji. Poleg preddogodka Živa dvorišča, vas organizatorji vabijo tudi na Na Štajersko čago. Na prvi rojstni dan Štajerskega árgoja v Vetrinjski dvor. Pa na Pajzl turo z Rajzefibrom. Pa na fotografske razstave, steklarsko delavnico, posebni muzikal v Lutkovno gledališče in za fotofiniš, še na Stoptrik na Koroško ter na Odprto plesno sceno.

Od tega, kaj je z gradom na Piramidi do dobrega, starega Duleta Vaupotiča. Točno opoldan na Slovenski ulici 13, kjer bo dogodek 13 Vivid Art Didakta. Vrhunec bo petkova Štajerska čaga. Kak’ že pravi Štajerski árgo?Kdo ni bil, si je sam kriv, ne? Vetrinjski dvor na doooolgi čagi ponuja popoldanski program – projekcija filma Kleščar (2002), kjer lahko dobrega starega Duleta pogledate ob 17. uri v dobri družbi, odprli bodo razstavo Štajerski árgo, pod družabne igre pa so si zamislili balinanje in snajpanje – ter večernega, kjer se vrača legendarni boyband Last Dropout (21.00), žagal bo premierno Alo!Stari (22.00), do jutra pa vrtel DJ Killy (23.00).

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.