01:38, pet, 29. Mar

Božiček obiskal otroke v Vuzenici





Že drugo soboto zapored v veselem decembru so na ploščadi pred banko v Vuzenici pripravili Božično – novoletno tržnico, ki je že tradicionalna. Tokrat pa so razveselili tudi tamkajšnje otroke. Obiskal jih je drugi dobri mož – Božiček.

V veselem sobotnem dopoldnevu so straši skupaj z najmlajšimi pričakali animacijsko skupino Vilina, ki je otroke pred prihodom Božička navdušila s predstavo “Kako je deklica srečala Božička”. Ob veselem prazničnem dogajanju so se otroci posvečali predstavi in obisku Božička, odrasli pa so na praznični tržnici že lahko nakupili praznične dobrote. Seveda pa jim na dosegu rok niso bile le dobre potice, med, in ostale dobrote. Na stojnicah smo lahko med drugim našli tudi nakit, ročno izdelane voščilnice, brisače, svečnike in ostale uporabne stvari.

Praznična tržnica pa bo v prazničnem duhu živela še dve soboti, in sicer v soboto 21. decembra, ob 9.30. Nastopili bodo člani Društva Invalid s plesnimi točkami. V soboto 28. decembra, ob 9.30 pa bodo za veseli zaključek prazničnega dogajanja poskrbeli člani ansambla Diaton.

DSC_0557

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.