06:01, pet, 29. Mar

Bliža se Ftrgatev





Klub mariborskih študentov pripravlja v petek, 8. novembra 2019, na Univerzitetnem športnem centru (UŠC) Leona Štuklja Ftrgatev. Dogodek je sestavljen iz dveh delov, popoldanskega in večernega. Prvi je namenjen adrenalinskem tekmovanju, drugi del pa je tisti glavni – namenjen vsem glasbenim navdušencem in študentom, ki želijo uživati ob dobri glasbi na večernem koncertu, na katerem bodo S.A.R.S., MI2 in Vlado Kreslin.

“Za naše ftrgane skaterje ne obstajajo stopnice, klopi in ograje, ki bi lahko ustavile njihovo željo po novih izzivih,” so zapisali v Klubu mariborskih študentov ob napovedi tekmovanja SK8 contest Ftrgatev, ki bo v popoldanskih urah, ko bodo na rampi SK8parka ftrgatve tekmovali adrenalinski navdušenci. In to le nekaj metrov stran od glasbenega dogodka, ki bo privabil še drugo publiko. Za prvi del obljubljajo dobro mero adrenalina, zagretosti in ambicije, saj skejtanje ni le šport, ampak zahteva tudi pogum, spretnost in vztrajnost. Tekmovalci pa se bodo potegovali za nagradni sklad v skupni vrednosti 1.500 evrov ter za odlične praktične nagrade.

Ftrgatev 2017 | Vir: KMŠ
Ftrgatev 2017 | Vir: KMŠ

Zvečer pa sledi koncert, na katerem bodo nastopali S.A.R.S., Vlado Kreslin in skupina Mi2. Pri tem pa organizatorji obljubljajo novo mero “ftrganosti” in sproščenosti, saj Ftrgatev Klub mariborskih študentov prireja že četrto leto zapored in so prepričani, da bodo ponovno naredili “ftrgan dan”.

Vstopnice za koncert so na voljo, letos organizatorji ponujajo tudi novo možnost nakupa. Z mBills preko telefona namreč omogočajo hitrejši nakup vstopnice. In obljubljajo, da bodo na dan koncerta vrnili del kupnine tistim, ki bodo uporabili za nakup vstopnice to aplikacijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.