09:33, tor, 16. Apr

8. sončkova parada in največja kavbojska zabava





V okolici Slovenj Gradca je v mehiški restavraciji in pizzeriji Saloon potekala 8. Sončkova parada ter največja kavbojska zabava.


Saloon je v sodelovanju s Koroškim radiem pripravil odličen program. Poskrbljeno je bilo tako za jedačo, kot tudi za pijačo, najbolj pa so se nedvomno zabavali otroci, za katere je bilo pripravljenih veliko iger, karaoke, iskali pa so tudi skriti zaklad. Nad prireditvijo pa so bili navdušeni tudi starši. Njihovi otroci so se namreč očitno zabavali, sami pa so imeli možnost za klepet. Motilo jih je le prevroče vreme.

Poleg jahanja s konji, jezdenja mehanskega bika, karaok in ustvarjalnih delavnic so navzoče zabavali tudi nastopajoči. Na oder so stopili Čuki in tudi Eva Boto, ki pravi, da so nastopi pred koroško publiko zanjo drugačni kot vsi ostali.
Glavni namen Sončkove parade je združiti otroke, ki skozi celo leto sodelujejo v oddaji Sonček na Koroškem radiu. S to prireditvijo jim dajo možnost, da se spoznajo tudi v živo, se skupaj zabavajo in plešejo. Ta vikend je bila to že osma parada, ki se je od prve razlikovala predvsem zaradi lokacije. Čisto prva parada je bila na slovenjegraškem letališču, nato se je prestavila na Iverčko jezero, 8. parada pa je bila v Saloonu.


Poleg Sončkove parade pa se je odvijala tudi največja kavbojska zabava v Saloonovi kavbojski vasi, kjer so lahko ljudje med drugim poskusili okusne palačinke ter odlične pice, zanje pa so bile pripravljene tudi že prej omenjene aktivnosti, kot je ježa konjev, karaoke, delavnice… V Saloonu je ta zabava le uvod v zabavno poletje, saj bodo tam še ta mesec nastopili tudi Modrijani.

Na Koroškem bodo torej poskrbeli za zanimivo poletje, v katerem bo poskrbljeno za veliko dobre glasbe ter za zabavo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.