14:06, čet, 25. Apr

70 let proslavila OŠ Selnica ob Dravi





V petek so v OŠ Selnica ob Dravi proslavili 70 let šolske stavbe, ki je bila dokončana leta 1943, graditi pa so jo pričeli že pred začetkom vojne.

Obstoj selniške osnovne šole, ki je prav včeraj dopolnila 70 let, so obeležili z praznovanjem že minuli petek. Ob kulturnem programu, ki je navdušil marsikoga, so talent in znanje združili učenci in učitelji skupaj. Skozi pester kulturni program so pokazali strokoven in edinstven pristop poučevanja na tamkajšnji šoli. Letos so denimo v Skupnost učencev šole sprejeli tudi Mezinčke – prvošolčke, za katere skrbijo njihovi Zazščitniki – devetošolci.

Ravnateljica Jožica Ozmec je bila ob praznovanju tega dogodka navdušena in ponosna predvsem na njihov način izobraževanja, kar dokazujejo tudi izjemni dosežki osnovnošolcev. Med njimi so ponosni na njihovo učenko Niko Matanović, ki je izdala knjigo z naslovom “BREZ PANIKE”, prav tako pa dosegajo učenci izjemne rezultate na tekmoanjih, kot je recimo tekmovanje iz znanja v DIABETESU.

Na čas šolanja pa so se spomnili tudi učitelji, ki so nekoč sami bili učenci te šole, danes pa prenašajo znanje na naše najmlajše.

Praznovanje tega dogodka so popestrili še z razstavo in izidom spominskega zbornika.

unnamed (27)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.