14:59, sre, 24. Apr

Medijski dan 2014





Vljudno vabljeni na Medijski dan 2014, ki ga organizira Inštitut za medijske komunikacije v sodelovanju s študenti Medijskih komunikacij iz Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru.

Zajeta slika

Dogodek bo potekal v sredo, 4. in v četrtek, 5. junija 2014 v Kinu Udarnik in na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko. Dogodek je razdeljen na dva dela: študentski filmski festival Student Cuts in Izobraževalni vrtiljak.

Prvi dan dogodka (sreda, 4. junij 2014, Kino Udarnik, ob 10. uri) je sedaj že tradicionalno namenjen Student Cuts-u, študentskemu filmskemu festivalu, ki ponuja študentom priložnost, da svoje izdelke prikažejo javnosti, javnosti pa omogoča spremljanje svežih idej na filmskem platnu iz Slovenije in širše. Letos je bilo prijavljenih 92 filmov iz 22 držav, na festivalu pa jih bo predvajanih 40 iz 13 držav. Predstavljeni pa bodo tudi primeri dobrih praks: Kresnik, prvi slovenski filmski Kickstarter projekt (David Sipoš, režiser), MSNFP Survival Kit (Marina Gumzi, producentka) in Kako organizirati kreativnost? (Matej Marinko, producent).
Drugi dan (četrtek, 5. junij 2014, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, ob 10. uri) poteka Izobraževalni vrtiljak, kjer bodo predstavljene novosti širšega medijskega prostora. Priznani strokovnjaki iz različnih področij bodo skozi okroglo mizo in različna predavanja delili svoja znanja in izkušnje.

Več informacij o programu!

VABLJENI!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.