09:48, tor, 23. Apr

24. športni vikend





Mariborčanke in Mariborčani se lahko prihajajoči konec tedna dodobra razmigajo. Športna zveza Maribora v soboto, 7. junija in nedeljo, 8.junija prireja že 24. športni vikend Maribora, ki ga podpirata tudi Mestna občina Maribor in Fundacija za šport RS.

Zajeta slika

Športni vikend Maribora bo potekal, kot so Mariborčani že navajeni, dva dni in na vseh dosedanjih lokacijah, čemur so dodali kar nekaj novih vsebin, izvajalcev in lokacij. Ponudba aktivnosti, večina je popolnoma brezplačna, je primerna za vsakogar, tako da bo lahko vsakdo našel vsaj nekaj zase.

Aktivnosti bodo po posameznih programih večinoma potekale oba dneva med 8. in 18. uro, podroben program z aktualnimi informacijami pa je na voljo na spletni strani športnega vikenda: www.sportni-vikend.si. Kot sporočajo prireditelji, bodo dogodki potekali v vsakem vremenu.

Prav tako bo Športni center Maribor na omenjeni konec tedna omogočil vsem udeležencem brezplačno uporabo vzpenjače, ki bo vozila med 7. in 17. uro v obe smeri in od 17. do 19. ure v dolino, ter sedežnice Radvanje (Arena-Trikotna jasa), ki bo vozila od 8. do 17. ure v obe smeri in od 17. do 19. ure v dolino.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.