17:10, čet, 28. Mar

Zveze prijateljev mladine Maribor – “Omogočimo sanje!”





V soboto, 25. oktobra, se v okviru projekta Zveze prijateljev mladine Maribor – Omogočimo sanje!, katerega generalni sponzor je Ustanova Rdeča žoga v sodelovanju s Slovenian Business Club (SBC), pričenja prvi letošnji tabor za nadarjene otroke. Tokratna tema tabora je RETORIKA. Tabor bo potekal štiri dni (od sobote do torka) v Domu Emavs Zgornje Gorje pri Bledu, udeležilo pa se ga bo kar 38 otrok iz različnih koncev Slovenije, od Ptuja pa vse tja do Kopra.

Namen projekta Omogočimo sanje! je razvijati sposobnosti otrok, ki izkazujejo izjemne potenciale, interese in motivacijo na izbranem področju, posebno tistih, ki so iz socialno šibkih družin in tako nimajo sredstev, da bi svojo nadarjenost razvijali.

Tokratna tema tabora je RETORIKA, namenjen mladostnikom, ki so radovedni in izkazujejo poseben interes za razvoj govornih spretnosti, sproščenega nastopanja, so vztrajni, samostojni ter želijo krepiti veščine nastopanja in komunikacije, ob tem pa tudi razvijati osebnostno rast. Tabora se bo udeležilo 38 otrok iz različnih koncev Slovenije, od Ptuja pa vse tja do Kopra.

Več o dogodku si lahko preberete tukaj.

zpm2

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.