17:42, čet, 28. Mar

“Zmlet” pod tovornjakom





Bralec M. Ž. nas je pravkar obvestil, da se je pred nekaj minutami zgodila huda prometna nesreča na avtocesti A1 v smeri Šentilja. Tik pred uvozom na bencinsko črpalko Dobrenje se je voznik rdečega Renaulta tako rekoč zapeljal pod tovornjak. Avtomobil je skoraj “zmlet”, voznik pa bojda v kritičnem stanju.

Bralec M. Ž., je kot “voznik opazovalec” je dogajanje ob nesreči besedami: “K sreči je ena zdravnica ustavila takoj za mano, potem so prišli reševalci… Kolikor vem, se voznik rdečega Renaulta sedaj bori za življenje.” Trenutno pred cestninsko postajo Dobrenje nastajajo zastoji, vije se dolga kolona tovornih vozil, ostali udeleženci v prometu pa se zelo počasi premikajo.

Foto: bralec M.Ž.
Foto: bralec M. Ž.

DOPOLNJENO 14.3. OB 16.36:
Na spletnem portalu Uprave za zaščito in reševanje SPIN so zapisali: “Ob 14.45 sta na avtocesti Dobrenje–Šentilj v Slovenskih goricah, občina Pesnica, trčila osebno in tovorno vozilo. Gasilci GB Maribor so s tehničnim posegom rešili voznika osebnega vozila, odklopili akumulator in počistili cestišče. Poškodovanec je bil prepeljan v UKC Maribor.”

Foto: bralec M.Ž.
Foto: bralec M. Ž.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.