08:08, čet, 25. Apr

Zavarovalnica Sava odprla nov Prodajno-škodni center v Mariboru





Zavarovalnica Sava je včeraj uradno odprla Prodajno-škodni center Zavarovalnice Sava v Mariboru in predstavila poslovne rezultate prvih šestih mesecev letošnjega leta. Zbrali so za 212,7 milijona evrov premije in ustvarili 13,4 milijona evrov čistega dobička.

David Kastelic, predsednik uprave Zavarovalnice Sava in Marko Jazbec, predsednik uprave Save Re.

Včeraj popoldan sta predsednik uprave Zavarovalnice Sava David Kastelic in predsednik uprave Save Re Marko Jazbec slavnostno otvorila nov Prodajno-škodni center Zavarovalnice Sava na Zagrebški cesti 83 v Mariboru. Gre za popolnoma nov prodajno škodni center, ki so ga v Zavarovalnici Sava zgradili z namenom izboljšanja storitev za svoje zavarovance in oškodovance. “V Zavarovalnici Sava postavljamo zavarovanca v središče pozornosti in nenehno težimo k izboljšanju svojih storitev. Prav s tem je povezana tudi poslovna odločitev o vzpostavitvi novega Prodajno-škodnega centra Zavarovalnice Sava. Eden od glavnih ciljev, ki smo mu sledili, je bil, da postanemo še dostopnejši za stranke, zato smo na novo lokacijo selili prav del poslovanja, ki je povezan neposredno z njimi (prodaja in škode). Naši zavarovanci bodo lahko na novi lokaciji sklepali zavarovanja, prijavili škodo, opravili postopek cenitve škode, prav tako pa smo na novo lokacijo preselili našo centralno blagajno. Registracijo, tehnični pregled in podaljšanje prometnega dovoljenja pa lahko uredijo v sosednji stavbi, v naši neposredni bližini,” je povedal Kastelic.

Rok Moljk, član uprave Zavarovalnice Sava pa je dodal: “Na naš novi Prodajno-škodni center v Mariboru smo izjemno ponosni, v stavbo, ki je prenovljena in nadgrajena, pa smo preselili celotno Poslovno enoto Maribor in sodelavce v Sektorju škod, ki so do konca meseca septembra svoje delo opravljali na Cankarjevi ulici. Na investicijo, ki znaša nekaj več kot 3 milijone evrov skupaj z opremo, ne gledamo kot na strošek, temveč kot na investicijo v odnos med zavarovanci in zavarovalnico.”

Zavarovalnica Sava je v prvih šestih mesecih letošnjega leta poslovala v skladu z načrtom. Zbrali so 212,7 milijona evrov kosmate premije, od tega 43,3 milijona evrov na področju življenjskih zavarovanj in 169,4 milijona evrov na področju premoženjskih zavarovanj.

Na škodni strani so v prvih šestih mesecih izplačali 117,7 milijona evrov škod. Na področju življenjskih zavarovanj znašajo izplačila za škode 38,4 milijona evrov, na področju premoženjskih zavarovanj pa 79,3 milijona evrov.

Čisti dobiček, ki so ga ustvarili v prvih šestih mesecih leta 2017 znaša 13,4 milijonov evrov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.