09:51, čet, 25. Apr

Zahoviču ukinili suspenz





Upravni odbor nogometnega kluba Maribor je na včerajšnji večerni seji ukinil suspenz športnemu direktorju Zlatku Zahoviču. Ostalih dogovorov klub ne bo komentiral. Suspenz Nogometne zveze Slovenije ob tem ostaja, saj je disciplinski sodnik po spornih Zahovićevih izjavah sredi marca temu prepovedal delovanje v nogometu za pol leta.

Na novinarski konferenci po porazu s Krškim 17. marca (0:2) je Zahovič verbalno obračunal z novinarjem športnega dnevnika EkipaSN Dejanom Mitrovićem, ki je pred pol leta tragično izgubil očeta. Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije je zaradi neprimernih izjav po tekmi Zahoviču prepovedal delovanje v nogometu za šest mesecev, poroča STA.

Na spletnih portalih MBReport in Lokalec.si smo v času njegovega suspenza izvedli javno anketo, “Ali naj športni direktor NK Maribora Zlatko zahovič odstopi?”. Na anketo so se takrat odzvali številni Mariborčani, kar 90% pa Zlatka Zahoviča podpira še naprej. V komentarjih na anketo pa smo lahko prebrali večinoma spodbudne besede:

Vir: FB stran MBReport.si
Vir: FB stran MBReport.si

Glej tudi: Zahovič suspendiran kljub veliki podpori Mariborčanov

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.