02:37, čet, 25. Apr

Z dobrodelnim koncertom želeli pomagati Borisu, ta je izgubil bitko z življenjem





Včeraj zvečer, na dobrodelnem koncertu v dravograjski dvorani Špic D, so organizatorji sporočili žalostno novico. Povedali so, da je 35-letni Dravograjčan Boris Krajnc v začetku januarja odšel na operacijo možganskega tumorja v Nemčijo, a izgubil bitko za življenje.

dobrodelni koncert za Borisa Krajnca iz Dravograda (5)

Njegovo zdravstveno stanje se je zapletlo po uspešno opravljenem posegu, ki ga je na kliniki Charité v Berlinu minuli ponedeljek opravil nevorokirurg profesor dr. Peter Vajkoczy.

Boris je z ženo opotoval v Berlin kmalu po novem letu. V sredu sta se oglasila na Facebooku, kjer sta sporočila, da vse poteka po planu in, da sta pripravljena na “novo bitko”. A žal se je iz noči v sredo na četrtek zgodil preobrat. Njegovo zdravstveno stanje se je zaradi epileptičnega napada zelo poslabšalo in izgubil je bitko za življenje. Koncert so organizatorji kljub temu izpeljali z željo pomagati njegovi družini.

Člani kulturnega društva Črneče so koncert kljub temu izvedli, z namenom, da z zbranimi sredstvi pomagajo družini. Koncert je obiskalo več kot tisoč ljudi.

Dobrodelno akcijo smo spremljali tudi na Lokalec.si. V uredništvu spletnega portala družini, prijateljem in znancem,  izrekamo iskreno sožalje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.