14:26, tor, 23. Apr

VIDEO: Vijoličasti pred vrati Lige prvakov





Nogometaši NK Maribora so danes opravili trening v Ljudskem vrtu, ob tem pa še potekajo zadnje priprave na jutrišnjo tekmo s Hapoel Beer Shevo.

Pred Mariborčani je tako odločilna tekma za Ligo prvakov, ki bo v Ljudskem vrtu ob 20.45. Trener vijoličastih Darko Milanić ima sicer pred jutrišnjo tekmo tudi sladke skrbi, saj kar nekaj nogometašev Maribora igra v dobri formi. Uvodoma pa je na današnji tiskovni konferenci pojasnil, da je po tekmi v Izraelu kar nekaj igralcev imelo težave zaradi udarcev, a da so vsi lažje poškodbe sanirali, razen Luke Zahoviča, ki je sinoči bil operiran. Prav tako sta o občutkih in pričakovanjih pred jutrišnjo tekmo spregovorila trener Darko Milanič in vezni igralec Damjan Bohar.

Milanić je razkril strategijo za jutrišnji večer. Na vprašanje ali je v načrtu le en zadetek in ohranitev mreže nedotaknjene ali pa zadeti čim več zadetkov, pa je odgovoril:

 

Damjan Bohar, je dejal, da jih čaka nova tekma, ki se bo razpletla kot se bo, a da bi bil že 1:0 odličen rezultat.

Na koncu tiskovne konference in pogovoru z novinarji se je Milanić spomnil še anekdote, ki se mu je pripetila včeraj v trgovini. “Smejim se, ker sem včeraj doživel eno super lepo stvar. V trgovini na blagajni me je gospod ogovoril, me pozdravil in zaželel veliko uspeha in mi predlagal oziroma povedal kako izvest tekmo. Če bomo ustavili številko 9, gremo sigurno naprej.”

 

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.