16:36, čet, 28. Mar

VIDEO: Tim Gajser pomagal mariborskim mamicam





21-letni Tim Gajser, eden najhitrejših motokrosistov na svetu, se je odločil pomagati bodočim mariborskim mamicam. Sam je sicer rojen na Ptuju, kot predstavnik družinskega podjetja GT 243 pa je mariborski porodnišnici doniral pripomočke za dojenje.

V okviru tedna dojenja, ki ga obeležujemo med 1. in 7. oktobrom, sta Tim in njegov oče Bogomir Gajser v imenu družinskega podjetja GT 243 mariborski porodnišnici podarila pripomočke za dojenje v vrednosti 1000 EUR. Bodočim mariborskim mamicam bodo tako na voljo nove blazine za dojenje, pručke, grelniki za stekleničke itd. Zakaj Timu ta gesta tudi osebno veliko pomeni, izveste v njegovi video izjavi.

Babice, medicinske sestre in zdravniki bodo lahko mamicam nudili več podpore
Osebje porodnišnice UKC Maribor je izjemno hvaležno za donacijo, saj bodo z novimi pripomočki porodnicam še lažje pomagali v začetnih fazah dojenja. Donacijski ček so prevzeli predstojnik oddelka Faris Mujezinović, vodja zdravstvene nege oddelka Rosemarie Franc in glavna medicinska sestra Danijela Pušnik.

“Idejna vodja kar porodnišnica potrebuje (torej blazine) je bila medicinska sestra Vesna Mahmutovič. Realizacijo in iskanje donatorjev je moje delo, ki sem mariborski porodnišnici, kot zahvalo za vso skrb po težkih izkušnjah in zaslugah ge. Mahmutovič in dr. Lampelj Maje tudi ta bon priskrbela,” je povedala Tadeja Vantur, mamica, ki je pred nekaj leti tudi rodila v porodnišnici UKC Maribor in to idejo podprla.
Podrobnosti nocoj ob 18.30 na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.