19:20, čet, 28. Mar

VIDEO: Jutri v mariborski Lukni “slavni na vozičkih za košarko”





Znani slovenski estradniki, športniki in umetniki, bodo zbirali denar za program košarke na vozičkih. Častni pokrovitelj t.i. mariborskega parabasketa je župan Mestne Občine Maribor Andrej Fištravec.

Društvo paraplegikov Podravja prireja dobrodelno tekmo slavni na vozičkih za košarko z naslovom “NA SVETU NISMO SAMI, LAHKO SI POMAGAMO – 10 let potem”. Prireditev bo potekala v Dvorani Lukna v Mariboru v soboto, 10. februarja 2018, s pričetkom ob 11. uri.

Znani Slovenci in Slovenke se bodo udeležili športnega dogodka in nam pomagali zbirati sredstva za košarko na vozičkih našega kluba. Do sedaj so udeležbo potrdili Nina Valič, Blaž Valič, Alenka Tetičkovič in Matjaž Latin. Potekala bo tudi licitacija dražbenih predmetov znanih Slovencev. “Do sedaj smo zbrali smučke Tine Maze z njenim podpisom in boksarske rokavice s podpisom Dejana Zavca ter startni številki s podpisom Filipa Flisarja in Boštjana Klineta. Ves izkupiček bo namenjen tudi ohranjanju tega atraktivnega športa, ki omogoča gibalno oviranim večjo socialno vključenost v širšo družbo in boljšo kakovost življenja.

Plesna šola Sebastian bo odplesala plesni točki, Košarkarska šola Sani Bečirovič pa bo s svojim podmladkom nastopila na parketu, medtem ko nam bo II. gimnazija Maribor pomagala s svojimi prostovoljci,” pravijo organizatorji.

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor bo poskrbela za dobro počutje. Domača ekipa košarke na vozičkih bo odigrala revijalno tekmo, potekalo bo tudi tekmovanje v metu na koš in povabljenci se bodo lahko prav tako pomerili pod košem, medtem ko pričakujemo podporo gledalcev in glasno navijanje, ki bo seveda v športnem duhu. Pri dogodku pa pomaga tudi znana mariborčanka Beba Ščap.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.