01:56, pet, 26. Apr

V Mariboru ponovno tatvine





V ponedeljek, 28.7. sta bili v Mariboru izvedeni kaznivi dejanji, pri čemer sta bili odtujeni dve vozili iz ene izmed avtohiš v Mariboru, dva neznana moška pa sta oškodovala 70-letno žensko.

S Policijske uprave Maribor obveščajo o dveh tatvinah, ki sta se zgodili v ponedeljek, dne 28. 7. 2014, okoli 0.35 ure, ko je neznani storilec vlomil v prostore ene izmed avtohiš v Mariboru. Iz kontejnerja je odtujil originalne ključe dveh rabljenih, neregistriranih vozil, ki sta bila v komisijski prodaji in ju odpeljal neznano kam. Odtujeni vozili sta Renault Trafic, bele barve, letnik 2007 in Seat Leone, bele barve, letnik 2011. Skupna materialna škoda znaša okoli 16.000 evrov.

Dne, 28.7.2014 okoli 18.45, sta dva neznana moška temnejše polti, stara okoli 18 let, visoka približno 175 cm, kratkih črnih las, eden je imel na glavi belo kapo ter oblečeno srajco svetle barve, drugi pa je imel na glavi temno kapo ter oblečeno srajco temne barve, izvršila drzno tatvino. V pritličju stanovanjskega bloka na Ulici Arnolda Tovornika 8 v Mariboru sta s hrbtne strani pristopila do 70-letne oškodovanke, med tem, ko je odklepala notranja vhodna vrata bloka. Tisti, ki je imel na glavi belo kapo, ji je z njene desne strani z vratu strgal debelejšo verižico iz zlata, na kateri je bil obesek v obliki križa. Po opisanem dejanju sta neznanca zbežala v smeri Borštnikove ulice v Mariboru. Materialna škoda znaša okoli 600 evrov.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.