11:01, čet, 18. Apr

V Mariboru umorili 29 – letnico (dopolnjeno)





O domnevnem umoru ženske, ki se je zgodil včeraj, okrog 18.00 v stanovanjski hiši v Mariboru, so danes iz OKC PU Maribor v pisni izjavi podali, da je bila žrtev 29 – letna državljanka Slovenije.

Policija je takoj po dejanju na kraj napotila policiste in kriminaliste. Z zbiranjem obvestil, ukrepi za odkritje, izsleditev in prijetje ter drugimi opravili smo okoli 21.30 ure prijeli osumljenega 25 letnega državljana Slovenije. Osumljeni je na podlagi določil drugega odstavka 157. člena Zakona o kazenskem postopku pridržan na policiji. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, dokazov, ugotavljanjem dejstev in okoliščin dejanja.

Obravnavan primer se je zgodil 29. 10. 2014, okoli 18. ure v stanovanjski hiši v Mariboru. Žrtev je 29 letna državljanka Slovenije.

Ko bodo kriminalisti in policisti opravili vse potrebno za zavarovanje sledov in dokazov o dejanju, vas bomo obvestili o ugotovitvah in ukrepih policije v povezavi z obravnavanim primerom.

Policija je takoj po dejanju na kraj napotila policiste in kriminaliste. Z zbiranjem obvestil, ukrepi za odkritje, izsleditev in prijetje ter drugimi opravili so okoli 21.30 ure prijeli osumljenega 25 letnega državljana Slovenije. Osumljeni je na podlagi določil drugega odstavka 157. člena Zakona o kazenskem postopku pridržan na policiji. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, dokazov, ugotavljanjem dejstev in okoliščin dejanja.

Obravnavan primer se je zgodil 29. 10. 2014, okoli 18. ure v stanovanjski hiši v Mariboru. Žrtev je 29 – letna državljanka Slovenije.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.