16:17, sob, 20. Apr

V Maribor prihaja priljubljeni Kemal





Turški igralec Burak Özçivit, ki je kot Kemal osvojil srca Slovenk v nadaljevanki Moja boš, je na svojem uradnem Facebook profilu zapisal, da kmalu prihaja v Slovenijo in da komaj čaka, da spozna slovenske oboževalke.

Turški zvezdnik Burak Özçivit, ki prihodnji teden prihaja v Slovenijo, na Facebooku odšteva dneve do obiska slovenskih nakupovalnih središč Citycentra Celje, Europarka Maribor in Cityparka Ljubljana.

Zvezdnik bo na povabilo treh največjih SES-ovih nakupovalnih središč v Sloveniji, Citycentra CeljeEuroparka Maribor in Cityparka Ljubljana, Slovenijo obiskal prvič in se s svojimi največjimi oboževalci srečal v torek, 29. maja 2018, ob 16. uri v celjskem Citycentru ter ob 19. uri v mariborskem Europarku. Naslednji dan, v sredo, 30. maja 2018, pa bo ob 16. uri razveselil obiskovalce ljubljanskega Cityparka.

V Citycentru Celje, Europarku Maribor in Cityparku Ljubljana bo 60 srečnežev v času obiska slavnega turškega igralca prejelo njegov avtogram, 30 pa se jih bo lahko fotografiralo z njim. Priljubljeni turški igralec bo tako z našo pomočjo osrečil kar 90 oboževalcev v vsakem od naštetih mest. Za podpis in fotografiranje z Burakom Özçivitom se lahko posamezniki potegujejo z nakupom darilnih bonov Desetak v nakupovalnih središčih Citycenter Celje, Europark Maribor in Citypark Ljubljana. Več informacij in pravila nagradne igre bodo objavljena na uradni strani Citycentra CeljeEuroparka Maribor in Cityparkovi spletni strani ter njihovih mobilnih aplikacijah.

»Slovenija, še sedem dni. Ste pripravljeni?« je dodal v drugi objavi, ki je na omenjenem družabnem omrežju, tako kot prva, sprožila val navdušenja.

FOTO 2

Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor bodo zanimivosti o obisku slavnega turškega igralca objavljali na Facebook profilih, Citycenter CeljeEuropark MariborCitypark Ljubljana, v aplikacijah in prek drugih spletnih kanalov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.