16:40, čet, 28. Mar

V Kopru dva odhoda, v Mariboru in Olimpiji prihoda





Konec poletnega prestopnega roka na nogometni sceni je tudi v Sloveniji postregel z nekaj kadrovskimi spremembami. Nekateri klubi so že sporočili, da so se okrepili oziroma da so se poslovili od nekaterih igralcev – Koprčani kar od dveh, Domna Črnigoja in Marka Krivičiča, ki odhajata v tujino.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

V Kopru so se poslovili od dveh igralcev. Domen Črnigoj, mladi slovenski reprezentant, ki je v Kopru prvič za člansko selekcijo zaigral v sezoni 2012/13, odhaja v švicarski Lugano. Marko Krivičič, še en mladi reprezentant Slovenije, pa bo kariero nadaljeval pri Bologni, kamor odhaja kot posojeni igralec z možnostjo odkupa, so zapisali na spletni strani.

V Domžalah so podaljšali sodelovanje z 18-letnim vezistom Janom Repasom, ki je sicer vzgojen v tem klubu, zdaj pa je sklenil triletno pogodbo. Domžalčani so sporočili še, da so prekinili pogodbo z urugvajskim napadalcem Sasho Aneffom. Po odhodu Žige Kousa v Celje se iz Radomelj, kjer je bil kot posojen igralec, vrača Žan Kumer. Senegalec Ousseynou Ndiaye pa je pridobil vso potrebno dokumentacijo za igranje v Sloveniji, tako da bo za Domžalčane prvič zaigral po reprezentančni prekinitvi 13. septembra.

Državni prvaki iz Maribora so sporočili, da je odslej njihov član Marko Janković, 20-letni zvezni igralec in mladi črnogorski reprezentant. Do konca sezone bo za vijoličaste igral kot posojen nogometaš grškega Olympiacosa, v sodelovanju je tudi klavzula za možnost odkupa.

Pri ljubljanski Olimpiji pa bo novinec Lucas Elias Ontivero, Argentinec je z zeleno-belimi podpisal pogodbo do konca koledarskega leta z možnostjo odkupa. Ontivero ima sicer večletno pogodbo z Galatasarayem, nazadnje je kot posojen igralec nastopal za madžarski Honved.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.