21:16, tor, 16. Apr

Svet UKC Maribor o novem strokovnem direktorju kliničnega centra





Svet Univerzitetnega kliničnega centra Maribor bo danes opravil razgovor s kandidatom za novega strokovnega direktorja zavoda in nato sprejel odločitev, ali bo to mesto zasedal v prihodnjih štirih letih. V tem primeru mu bo mandat začel teči 21. aprila.

Na razpis za delovno mesto strokovnega direktorja UKC Maribor, ki ga je bilo treba objaviti, ker dosedanji strokovni direktorici Darji Arko poteče mandat, se je prijavil le en kandidat, ki je izpolnjeval vse razpisne pogoje, je za STA potrdila predsednica razpisne komisije Stanislava Naterer.

ukc maribor

Po neuradnih navedbah je ta kandidat predstojnik oddelka za ortopedijo Matjaž Vogrin, znan tudi kot vodja Inštituta za športno medicino Maribor ter uradni zdravnik slovenske nogometne reprezentance in NK Maribor. Za Radio Maribor je potrdil, da se je prijavil na razpis.

Po sprejetju odločitve o strokovnem direktorju bodo člani sveta zavoda danes med drugim tudi nadaljevali razpravo o poslovanju UKC Maribor v lanskem letu ter pravdnih postopkih v zvezi z garažnimi hišami.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.