22:09, čet, 28. Mar

Starejši bodo obdarili otroke na pediatriji





V okviru svetovnega dneva starejših so stanovalci Doma pod gorco posebej za male bolnike Klinike za pediatrijo UKC Maribor, ročno izdelali kar 45 “punčk iz cunj”. Slednje bodo svojemu namenu predali jutri.

punčke iz cunj 2015
punčke iz cunj 2015

Jutri bodo na Kliniki za pediatrijo UKC Maribor predali otrokom “punčke iz cunj”. “Stanovalci doma za starejše, Doma pod gorco, bodo ponovno razveselili otroke na Kliniki za pediatrijo. Letos so v okviru tedna starejših izdelali in pripravili kar 45 “punčk iz cunj”, ki jih bodo z veseljem podarili otrokom na pediatriji,” so sporočili iz UKC Maribor.

punčke iz cunj 2015
punčke iz cunj 2015

Že četrto leto zapored so se v Domu pod gorco odločili, da »male bolnike« s Klinike za pediatrijo UKC Maribor razveselijo s skromnimi darili, in tako so jim ročno izdelali unikatne punčke iz cunj. Stanovalci so tako krojili, šivali in polnili zašite modele punčk, vsi z enim ciljem – osrečiti in polepšati dan otrokom v bolnišnici. Letos so bili še posebej pridni, saj je pod njihovimi spretnimi rokami nastalo kar 45 čudovitih punčk. Punčke so iz blaga in ne vsebujejo nobenih materialov, ki bi lahko škodovali otrokom.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.