08:21, pet, 19. Apr

Stanje v osnovnih šolah danes in jutri





Na OŠ Selnica ob Dravi so danes k pouku prišli le nekateri. Zelo malo je bilo učencev prve triade. Ravnateljica Jožica Ozmec pravi, da prihodnjih dneh bo pouk samo v primeru, da bodo imeli elektriko, ker sicer šole ne morejo ogrevati. Starše zato pozivajo, naj spremljajo informacije na njihovi spletni strani ali na strani Ministrstva za šolstvo.

Na OŠ Brezno – Podvelka jutri še ne bo pouka. Saj ima šola še vedno težave z elektriko.

Na OŠ Janka Glazerja Ruše so bili danes pouka prosti, tako se je po posvetu z gasilci in predsatvniki civilne zaščite odločil ravnatelj Ladislav Pepelnik. Kot nam je danes pojasnil podravnatelj Miro Jauševec, jutri (v torek) pouk bo oz. težav več ne pričakujejo.

V vrtcu in na OŠ Vuzenica danes pouka ni bilo, so pa izvajali dežurstvo. Enako velja tudi za jutri. Kot je pojasnil ravnatelj Miran Kos, jim povzročajo težave predvsem izpadi elektrike.

Prav tako danes niso imeli pouka na OŠ Radlje ob Dravi, kjer pa bodo jutri nemoteno nadaljevali z delom. Enako velja tudi za podružnico Vuhred, podružnica Remšnik pa je zaprta.

Na OŠ Lovrenc na Pohorju pouk bo, če bodo imeli elektriko. Na OŠ Muta pa so vsaj nekaterim otrokom uspeli zagotovili šolski prevoz, vsem ga niso mogli. Ob tem so opozorili, naj pridejo v šolo le tisti, ki to lahko storijo varno.

oš radlje

Oš Selnica ob Dravi
Oš Selnica ob Dravi

Druge novice

Comment

  • Janez

    3 februarja, 2014

    Res čudno, da jih je bilo tako malo, če pa je bilo v delih stavbe OŠ Selnica manj kot 15 stopinj. Odgovornost ravnateljice?

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.