01:23, pet, 29. Mar

Spoštujte pravila na današnji tekmi





Pred nami je nestrpno pričakovan dvoboj 3. kroga kvalifikacij za UEFA Champions League, ki bo ob tekmovalnem pomenil tudi velik organizacijski zalogaj. Zato NK Maribor naproša za dosledno spoštovanje pravil s strani vseh udeležencev.

Ob stalni praksi o zapori ulic okoli stadiona od jutranjih ur na dan tekme in pozivu gledalcem, naj zaradi izvajanja personalizacije ter povečanega obiska pridejo prej na stadion, da bi se izognili gneči s daljšim čakanjem pri vhodih, velja tokrat posebno sporočilo.

Vse tekme izraelskih moštev v evropskih pokalih imajo oznako visokega tveganja in po tej plati je varnostni vidik močneje izražen. Naloge organizatorja pa bodo tokrat še zahtevnejše. Vsi udeleženci tekme se morajo zavedati, da bo zaradi dogodkov po Evropi danes Ljudski vrt pod posebnim drobnogledom. NK Maribor vse udeležence opozarja, da tekmovanja pod okriljem Uefe niso prostor za izražanje političnih prepričanj, prav tako ne za kakršnokoli izražanje politične, verske ali rasne nestrpnosti. Vsakršno kršenje zahtev o ničelni toleranci bo imelo resne posledice (kazni niso samo finančne, ampak se lahko izreče tudi kazen tekme pred praznimi tribunami ali celo izključitev iz tekmovanja), zato bo NK Maribor skupaj z svojimi navijači storil vse, da pošlje v svet sliko o zglednem obnašanju vseh, ki jim srce bije za NK Maribor. Vsekakor se vsak navijač mora zavedati, da ima lahko njegovo nespametno dejanje resne posledice za preostale navijače, klub in mesto.

NK Maribor bo storil vse, da kot organizator izpelje prireditev z zagotovitvijo reda in ob upoštevanju vseh pravil. Poskrbljeno bo tudi za popolno varnost gostujoče ekipe in njihovih gostov ter navijačev, ki jih po predvidevanjih pričakujejo v minimalnem številu, bo pa vsem omogočen nemoten prihod na tekmo in odhod s stadiona.

nk maribor

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.