23:02, pet, 19. Apr

Ruše dobivajo drsališče, pogodba podpisana





Decembra bodo v Rušah odprli težko pričakovano drsališče. Gre za projekt, ki so ga predstavniki lokalne skupnosti obljubljali že od otvoritve prenovljenega Športnega parka. Sedaj obljubo izpolnjujejo.

podpis pogodbe drsalisce

Včeraj sta Tomi Prosnik, direktor Centra za mlade (CEZAM) Ruše , ki upravlja s Športnim parkom Ruše, in Denis Ventin, predstavnik podjetje Arctic iz hrvaške Reke, podpisala pogodbo o sodelovanju. Trenutno v Športnem parku Ruše potekajo intenzivne priprave za zagotavljanje primerne podlage ledeni površini, pripravljajo pa tudi vse potrebne dodatne infrastrukturne napeljave. Krajani in obiskovalci naj bi prvič stopili na led v začetku decembra.

“Veliko drsališče na prostem je nadgradnja ponudbe zunanjih športnih aktivnosti v Rušah, ki jih bomo v letošnji zimski sezoni ponudili v Športnem parku Ruše. 800 m2 velika ledena površina, gostinska ponudba in pester program v enkratnem ambientu vam zagotavlja nepozabno doživetje zimske športne pravljice v Rušah,”
so pisno sporočili iz Športnega parka Ruše.

Mikavno za vse generacije in prijazno za družine

Letos prenovljene zunanje površine Športnega parka Ruše skupaj z Bazenom Ruše, ki je tudi praznoval svojo 10. obletnico na lokacijo privabljajo številne športne navdušence vseh starosti, tako iz ožjega okolja, Maribora in celotne regije.

“Ta športno-dinamičen duh bi želeli obdržati tudi v zimski sezoni in bomo pestro ponudbo Športnega parka nadgradili z možnostjo drsanja na veliki ledni ploskvi na že obstoječem in-line hokejskem igrišču,” še pravijo v Športnem parku Ruše.

Trenutno potekajo pripravljalna dela za drsališče. Sicer pa je lokacija že pripravljena in tudi opremljena z žarometi ter tako omogoča drsanje v večernem in nočnem času. Neposredna bližina bazena in wellnesa bo omogočila enkratne kombinacije zimske ponudbe za različne segmente strank od družin, organiziranih skupin in posameznikov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.