09:27, pet, 29. Mar

Pustovali v CEZAM -u Ruše





Pust velikih ust je tokrat velike in male maškare pozdravil v CEZAM – u Ruše.

Velike in male maškare so danes rajale v CEZAM – u. Pustne maske je pozdravila Godba Ruše, nadaljevali pa so s pustnim rajanjem z animacijsko skupino Vilina.

DSC_6070

Druge novice

Comment

  • Simon

    6 marca, 2014

    Pozdravljeni,
    ker po včeraj objavljenem komentarju na Cezam-ovi Facebook strani ni bilo s strani organizatorja nobenega odziva ali videnja, kako so pa oni zadovoljni z izvedenim dogodkom, objavljam komentar tudi tukaj. Da organiziramo prireditev zaradi prireditve je nesmiselno in predrago, tako, da upam, da naslednjič vložijo le kanček truda in organizirajo spodobno prireditev.

    Zgleda, da v Rušah res nimamo sreče z organizacijo dogodkov, ker tako zmedeno, kot jih znamo “mi” organizirat, jih ne zna nihče. Pričetek prireditve je bil najavljen s povorko ob 16. uri pred pekarno. Tam se nas je zbralo lepo število. Po 10-ih minutah čakanja je nekdo le opazil, da je na A panoju, 10 metrov od prostora pred pekarno, nalepljeno obvestilo v velikosti A4 formata s povabilom na rajanje ob 16.30 v dvorano Cezam ter da je povorka zaradi slabega vremena odpovedana. V redu, se razume, da se v bojazni pred slabim vremenom povorka odpove, ne razumem pa organizatorja, zakaj na obvestilu najavi uro 16:30, sama prireditev z mažoretkami in godbo pa se prične toliko prej, da smo tisti, ki smo prišli od pekarne do dvorane Cezam do 16:25, vso zadevo zamudili. Kar se pa tiče nadaljevanje programa z najeto “animatorko” pa je bilo vse skupaj videt, kot bi jo 3 minute prej zadolžili, da stopi na oder in “animira” prisotne, na odru še dobi vrečo z nagradami in nekako improvizirano spelje prireditev. Izbor veččlanske komisije za podelitev nagrad za naj maske je bil posrečen in všečen, ampak po podelitvi nagrad najboljšim je “animatorka” na odru podeljevala še neke “tolažilne” nagrade (verjetno je bila še sama presenečena, da so ji ostale v vreči, vsaj tako je bilo videt) Dajte predvidet in razumet, da otroci stari 4-7 let ne razumejo kaj so tolažilne nagrade in zakaj jo nekdo zraven njega dobi, on pa ne in če jih ni za vse, se jih ne deli! Pa predlagam, da si izvajalca – “animatorja” ogledata kdaj kakšno predstavo, ki jo pripravijo vzgojiteljice v vrtcu ali pa učiteljice v naši šoli, ker to je bilo kar nekaj, od kričanja v mikrofon, do zmedenosti “animatorjev”,… Glede na videno, kar sta nam pripravila ista “animatorja” za božička in za pustno rajanje, sem prepričan, da boste za naslednjo otroško prireditev izbrali nekoga drugega. Po vsem tem pa hvala bogu, da naši otroci ne opazijo vsega tega in so bili po samem rajanju veseli in jim je bilo super

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.