16:01, čet, 25. Apr

Priložnosti za sodelovanje v lokalnem razvoju preko LAS





Če želite vplivati na lokalni razvoj in vas zanima sodelovanje v »LAS DRAVA« v obdobju 2016-2023, vas vabimo na predstavitev aktivnosti za ustanovitev in kasnejše delovanje »LAS DRAVA« ter možnosti izvajanja projektov preko koriščenja nepovratnih sredstev.

Predstavitve bodo: v torek 24. novembra v Lovrencu na Pohorju v Kulturnem domu Jožefa Petruna ob 19.00, v sredo 25. novembra ob 17.00 v Rušah v Mali dvorani CEZAMA ter v četrtek 26. novembra v Selnici ob Dravi ob 19.00 v kletnih prostorih občine.

las

V preteklem tednu so se tudi uradno začele aktivnosti za ustanovitev LAS na območju občin Ruše, Selnica ob Dravi in Lovrenc na Pohorju, imenovane “LAS DRAVA”, preko katere bomo v obdobju 7 let imeli možnost financiranja projektov s črpanjem nepovratnih sredstev namenjenih za lokalni razvoj.

“LAS DRAVA” bo delovala kot pogodbeno partnerstvo članov iz treh sektorjev: JAVNEGA (občine, zavodi, javne institucije), EKONOMSKEGA (gospodarske družbe, s.p., kmetije z dopolnilno dejavnostjo, ipd.) in CIVILNEGA (društva, kmetije, posamezniki).

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.