02:00, sob, 20. Apr

“Pot do Nje”





V kavarni Ploj je včeraj potekala predstavitev knjige z naslovom “Pot do Nje”, ki jo je napisala mlada avtorica Maja Monrue. “Pot do Nje” je knjiga na posebni misiji, ki želi osvestiti moške o njihovi neizmerljivi sposobnosti ljubiti žensko na poseben način. Na spletni platformi Kickstarter bo potekala tudi kampanja za zbiranje sredstev.

12472810_474548319406259_2797458293693759993_n

Maja je mlada slovenska avtorica, ki živi in ustvarja na Dunaju. Njena želja je ljudem pripovedovati o tem, kaj je resnična ljubezen. Ne tista iz pravljic, pač pa tista prava, globoka in brezpogojna, v katero večina ljudi ne verjame več. Pravi, da ni doktorica psihologije ali katerekoli druge vede in ne trdi, da vse ve. Toda brezhibno obvlada predvsem dve stvari: “opazovati znam dogajanje v sebi in okoli sebe ter nato svoje ugotovitve zapisati na način, ob katerem se bralec počuti udobno in domače,” je dejala.

Tako je nastala tudi knjiga “Pot do Nje”. Slednja je njen prvi pisateljski podvig, ustvarjen z ljubeznijo ter navdihom, ki temelji na neopisljivi želji, da bi moškim pojasnila kako ljubiti sodobno žensko na način, s katerim bodo ohranili svoj moški original.

“Pot do Nje” je knjiga na posebni misiji: Osvestiti moške o njihovi neizmerljivi sposobnosti ljubiti žensko na način, ki prebudi njeno milost in resnično lepoto. Ne gre samo za to, da bi se moški naučili pravilno ljubiti svoje ženske, gre predvsem za to, da bi dojeli moč, ki jo imajo pri prebujanju izvorne ženstvenosti v ženski, s katero delijo svoje življenje.

Knjiga je napisana v slovenščini, vendar pa bo lansirana v angleškem prevodu na globalni trg v okviru kampanje na platformi Kickstarter in sicer marca 2016. To bo priložnost tudi za slovenske bralce, ki bodo med prvimi, za svojo podporo v kampanji, v zameno prejeli podpisan slovenski izvod knjige. Knjiga sestoji iz desetih poglavij, ki se raztezajo od osnovnega razumevanja razlik med moškim in žensko, preko ženskih (ne vedno realnih) pričakovanj in potreb, pojasnitve dejanskega moškega vpliva na njeno pot do ženstvenosti, pa vse do nasvetov o tem, kako uporabiti to kar imamo, da postanemo to, kar v resnici smo.

Knjiga je dopolnjena s slikovitimi ilustracijami ter zgodbami iz vsakdanjega življenja. Je uporaben priročnik za vsakega moškega, ki želi svojo žensko osrečiti, brez da bi pri tem izgubil izvirno moško samosvojost.

Druge novice

Comment

  • Bojan

    1 marca, 2016

    Draga Maja, ti si ena prava štajerka.Rad te imam.
    Ati.

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.