07:55, sob, 20. Apr

Počitniški dogodki v Mariboru





Center eksperimentov Maribor v sodelovanju s partnerji vljudno vabi na počitniške dogodke v Mariboru.

Slika 3

V sredo, 23. 7. 2014, bo v dopoldanskem času med 10.00 in 12.00 uro potekala delavnica »Urice dela z digitalnim fotoaparatom« (1. del), kjer bodo udeleženci spoznali nekaj trikov za kvalitetnejše zajemanje fotografij. Udeleženci naj s seboj prinesejo lastne digitalne fotoaparate ali pametne telefone. V popoldanskem času med 16.00 in 18.00 uro pa bo delavnica »Urice kako deluje računalnik in njegova vsakodnevna uporaba«.

V petek, 25. 7. 2014, bo v dopoldanskem času med 10.00 in 12.00 uro, potekala delavnica »Urice dela z digitalnim fotoaparatom« (2. del). Udeleženci bodo spoznali načine prenosa in obdelave digitalnih fotografij z računalnikom. V popoldanskem času med 16.00 in 18.00 uro pa bo delavnica »Urice virtualnega sveta in Facebook«, kjer bodo udeleženci spoznali načine kako postati (bolj) viden na Facebooku.

Center eksperimentov Maribor med 31. julijem in 3. avgustom 2014, napoveduje prireditev »Počitniški dnevi eksperimentiranja in zabave«, ki bo potekala v Qlandiji, z namenom druženja in izmenjave izkušenj vseh generacij. Prireditev poteka v sodelovanju s podjetjem Etika d.o.o., spletnim portalom Vitafit.si, Qlandijo, MKC Maribor, ZPM Maribor in Toti DCA – Dnevni center aktivnosti Maribor. Dejavnosti spadajo v projekt »Mladi: več znanja – večji prispevek skupnosti«, ki poteka v sodelovanju z MKC Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.