14:44, pet, 29. Mar

Opitima voznikoma na Tržaški v Mariboru zasegli vozili





Včeraj so mariborski policisti na Tržaški cesti obravnavali dva voznika, ki sta zaradi vrste prekrškov ostala brez avtomobila. Okoli 11h so ustavili 45-letnika, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, nepripet in opit. Kmalu po polnoči pa še 29-letnika, prav tako brez dovoljenja in pod vplivom alkohola. Obema so zasegli avto.

Policisti so včeraj okoli 11h na Tržaški cesti v Mariboru ustavili 45-letnega voznika osebnega avtomobila, ker ni uporabljal varnostnega pasu. Zraven tega so ugotovili, da je vozil osebni avtomobil v času, ko mu je bil izrečen veljaven ukrep prepovedi vožnje motornih vozi. “Tudi tokrat pa je bil pod vplivom alkohola. Elektronski alkotest je namreč pokazal, da je imel v organizmu 0,21 mg/l alkohola“, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Maribor.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Sinoči, kmalu po polnoči, pa so policisti ponovno na Tržaški cesti v Mariboru ustavili 29-letnega voznika osebnega avtomobila. “Ugotovili so, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja in da je imel v organizmu 0,71 mg/l alkohola. Oba so iz prometa izločili tako, da so jima zasegli osebna avtomobila,” so sporočili iz PU Maribor. Voznikoma so vročili plačilni nalog ter zoper oba podali obdolžilna predloga pristojnemu sodišču.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.