05:08, sre, 24. Apr

Nova veterinarska ambulanta v Selnici ob Dravi





Na Mariborski cesti 63, v Selnici ob Dravi, se je 10.11. odprla veterinarska ambulanta in trgovina  MIR-VET. Ambulanta se sicer seli iz Bistrice ob Dravi, kjer so do sedaj poslovali 5 let.


Vir: Facebook stran MIR-VET
Vir: Facebook stran MIR-VET

Ambulanto je namenu predal župan občine Selnica ob Dravi, gospod Jurij Lep, blagoslovil pa jo je domači duhovnik, gospod Franci Pečnik. S slavnostno prireditvijo se je začel dan odprtih vrat, v katerem so številni občani, gostje in njihovi ljubljenčki prvič zakorakali v nove prostore veterinarske ambulante. Obiskovalci so imeli tudi možnost pokramljati z osebjem in prejeli simbolična darila.

Vir: Facebook stran MIR-VET
Vir: Facebook stran MIR-VET

Njihova spletna stran je sicer še v prenovi, najdete pa ogromno koristnih informacij na njihovi Facebook strani, ki je bila deležna temeljite prenove. Celostno prenavljanje ambulante je sicer del projekta LAS Drava (Lokalna akcijska skupina Drava), ki se ukvarja z razvojem okoliškega podeželja. MIR-VET bo s projektom prispeval k osveščanju okolja in odgovorni skrbi za živali ter kakovostnejšemu izvajanju svojih lastnih storitev. Pri povečanem obsegu dela načrtujejo tudi zaposlitev veterinarskega pomočnika, za katerega upajo, da bo prišel iz lokalnega okolja.

Vir: Facebook stran MIR-VET
Vir: Facebook stran MIR-VET

Delovni čas ambulante poteka od ponedeljka do petka, od 8 do 12 ure, ter od 15 do 19 ure. V soboto pa se odpira le v dopoldanskem terminu, torej od 8 do 12 ure. Trgovina, ki obenem skrbi tudi za naročanje, bo odprta od 8 do 19 ure od ponedeljka do petka in od 8 do 12 ure ob sobotah. Nedelje in praznike so sicer zaprti, potekajo pa dežurstva.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.