21:50, čet, 18. Apr

Nezemljani obiskali Ruše in Selnico!!??





Včeraj, okoli 20ih, je močno eksplodiralo na območju Ruš in Selnice ob Dravi. Pok je bil tako močan, da so ga slišali in čutili tudi v Mariboru. Po pričanju občanov so se okna in vrata tresla kar 10 sekund. Na podlagi poka so okolico preiskali člani prostovoljnih gasilskih društev iz Ruš in Selnice ob Dravi, a niso našli ničesar. V tem trenutku lahko nad Rušami in Selnico ob Dravi opazujemo policijski helikopter, ki preiskuje to območje.

policijski helikopter

Na podlagi govoric občanov smo lahko slišali več teorij: od tega, da je eksplodirala bomba, da so na nebu videli meteorit, nekateri govorijo celo o obisku nezemljanov. O slednjih predvsem tisti, ki se čudijo, da so slišali močan pok, a nihče ničesar konkretnega ni videl, prav tako pristojni zaenkrat ničesar niso našli.
Kaj so oz. bodo ugotovili policisti, ki območje trenutno preletavajo s helikopterjem, vam sporočimo takoj, ko bo možno.

Druge novice

Comments

  • Uroš

    2 avgusta, 2014

    Minila sta slaba dva meseca od pojava žitnih krogov v občini Cerkvenjak, Čagona, ki so identični tistim izpred treh let v občini Sv. Trojica v Slov. goricah. Tamkajšnji krajani so na nebu videli lučke ter čudne zvoke, sedaj vsi o tem molčijo ..zakaj!? Zdaj pa berem to novico in vidim, da se v istem času dogaja tudi nekaj sumljivega v občini Ruše in Selnice ob Dravi. Marsikdo se sprašuje ali se nam resnica o obstoju drugih nezemljanov približuje?

    Replay
  • Niko

    2 avgusta, 2014

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.