19:51, čet, 28. Mar

Na Areškem Pohorju smuka že ta konec tedna





Ta konec tedna bomo smučali na Areškem Pohorju.

varnost, smučanje, smučišča, policisti (4)

Ta konec tedna bo smuka prvič v novi zimski sezoni možna tudi na Areškem Pohorju, kjer je v minulih dneh zapadlo nekaj naravnega snega, prav tako pa smo na določenih progah že vključili snežne topove. V soboto in nedeljo, 2. in 3. decembra, bodo tako delovale vlečnice Areh, Ruška in Cojzerica 1 na Areškem Pohorju.

Smuka na Arehu bo sprva možna po znižanih cenah: vse dnevne smučarske vozovnice bodo to soboto in nedeljo stale 16 evrov, razen za otroke (6–14,99 leta) in invalide bo cena 5 evrov. Ob tem bodo že veljale sezonske smučarske vozovnice, smučarjem pa bo na razpolago tudi avtobus na relaciji Bellevue–Areh. Ta je za imetnike vseh smučarskih vozovnic brezplačen.
Vlečnice Areh, Ruška in Cojzerica 1 bodo delovale samo čez vikend, nato pa bomo tako na Mariborskem kot Areškem Pohorju nadaljevali s pripravo smučarskih prog (zasneževanjem). Zato bodo med tednom vse proge do nadaljnjega zaprte, glede na vremenske razmere pa jih bomo predvidoma znova odprli naslednji konec tedna.
Medtem uradni začetek zimske sezone 2017/2018 na Mariborskem in Areškem Pohorju še vedno načrtujemo za sredino decembra. Takrat bomo poskrbeli tudi za spremljevalni program (zabava po smučanju).

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.