12:46, pet, 29. Mar

Malčkov šport tudi v Rušah





Letos bo v Rušah prvič potekala Telovadba Malčkov šport, ki je na Koroškem in Primorskem prisotna že vrsto let. V Rušah bodo lahko telovadili malčki, stari od 3. do 6 let.

Program bo potekal vsako sredo, od 15.00 do 16.00 ure in od 16.00 do 17.00, v veliki – novi telovadnici OŠ Janka Glazerja Ruše. S telovadbo pričnemo prvi teden v mesecu oktobru,  prva ura pa je predstavitvena in za otroke tudi brezplačna.

Malčkov šport predstavlja program, s katerim se strokovno in sistematično pristopa k celostnemu gibalnemu razvoju otrok. Skozi igro se bodo otroci spoznavali z različnimi zvrstmi športa. Velik del programa je usmerjen v vsestranski razvoj otrok, s poudarkom na razvijanju osnovnih motoričnih sposobnosti, kot so koordinacija, gibljivost, hitrost, moč, ravnotežje ter natančnost  in vzdržljivost.

img_8034

Glavni cilj Telovadbe Malčkov šport  je pomagati staršem razvijati in vzgajati otroka v smeri, da mu bo aktivno preživljanje prostega časa pomenilo eno od najpomembnejših vrednot v življenju. Podrobneje lahko Malčkov šport spoznate na spletni strani http://www.malckovsport.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.