13:39, čet, 28. Mar

Kdo je kriv za kaos na cesti v Dravogradu?





Na cesti Dravograd – Slovenj Gradec, tik pred mostom nastajajo kolone. Še huje: zaradi dežja in nedokončane sanirane infrastrukture, je cesta v katastrofalnem stanju, prav tako pa naj bi si nekateri vozniki zaradi vozišč poškodovali avtomobile.  Po končanem delu na vodovodni povezavi v občini Dravograd so delavci namesto asfalta kar nasuli pesek, ki je ob dežju povzročil ogromne težave na cestišču.

Vir: bralec F.A.
Vir: bralec F.A.

Delavci so kljub napovedanemu slabemu vremenu postavili le semafor, ta pa žal ni rešil težav. Prav nasprotno, kot pravi bralec F.A. “nekateri vozniki z avtomobilom trkajo ob robove lukenj.” Občani so se zaradi problema obrnili na Občino Dravograd. Po naših informacijah so na Občini pristojni ukrepali tako, da so dopoldan naročili pesek. Ker ta ni zadostoval, so zato – še dodatno – naročili nov nasip. s čimer naj bi začasno rešili problem.

Kaj na to pravijo odgovorni?

Na Občini Dravograd so nam podali le skromen odgovor, češ, da je izgovor izvajalca, da zaradi dežja niso uspeli dokončati sanacije infrastrukture. Na podjetju Kosmman, ki je izvajalec projekta pa so povedali, da so “odgovorne osebe na dopustu in rešujmo kolikor se le da.” Več informacij pa nam niso želeli podati.

Kolikšna je škoda?

Zaenkrat je še o natančni škodi težko govoriti, sumijo pa, da so se poškodovale stare cevi pod voziščem. Poškodovana naj bi bila tudi nekatera vozila. In kdo bo za vse skupaj odgovarjal, ter kdo bo kril škodo, ki naj bi, kot kaže, nastala zaradi malomarnosti?

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.