12:05, čet, 28. Mar

Finale Jadranskih iger 2014





Jadranske igre, nekoč znane tudi kot igre brez meja, so včeraj v Slovenskih Konjicah dobile zmagovalno ekipo, ki bo Slovenijo popeljala na Jadranske igre 2014 v Biograd na Moru, 13. septembra.

V slovenskem finalu Jadranskih iger na mestnem kopališču v Slovenskih Konjicah, je zmagala ekipa No limits, drugo mesto je osvojila ekipa Lublana prav tako iz Ljubljane, tretje mesto ekipa Štajerske vijolice iz Maribora, četrto mesto ekipa Konjice iz Slovenskih Konjic, peto mesto ekipa Pirati iz hribov iz Kranja, šesto mesto ekipa Veleje iz Velenja, sedmo mesto ekipa Banovski gusarji iz Banovcev in osmo mesto Tuti fruti iz Jesenic.

Zmagovalna ekipa NO LIMTS
Zmagovalna ekipa NO LIMTS

Leteči vaterpolo, morska alka, pršut, reševanje turistke in vlečenje vrvi. To je 5 disciplin, v katerih so se najbolje izkazali člani ekipe No limits iz Ljubljane. Drugo mesto so si priigrali Lublančani, tretje pa člani ekipe Štajerske vijolice iz Maribora. Da so bile letošnje Jadranske igre najboljše od vseh doslej, je po zaključku povedal slovenski organizator Tadej Slapnik. Hrvaški kolegi pa pravijo, da z Jadranskimi igrami širijo ali tako rekoč brišejo meje. “Počasi širimo meje. Upamo, da bodo prihodnje leto na igrah sodelovali predstavniki še več držav. Na ta način nastaja velik projekt, ki bo v teh krajih še dolgo prisoten.” je dodal Miro Krzyk. Finale Jadranskih iger bo 13. septembra v Biogradu na Moru, kjer se bodo slovenski zmagovalci pomerili s predstavniki Hrvaške, Italije, Črne gore, Makedonije in Srbije.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.