16:33, pet, 29. Mar

Iztekajo se prijave programa tradicionalnih Svetlic v Rušah





V Rušah te dni že pripravljajo letošnji program “veselega decembra”, ki ga bodo tudi tokrat združili pod edinstvenim naslovom Svetlice. Želijo si, da bi čim več občanov in lokalnih društev k skupnemu veselju prispevalo svoj košček mozaika.

Ne samo učenci Osnovne šole Janka Glazerja in otroci vrtca Ruše, ki vsako leto ustvarjajo, da nastanejo unikatne risbice palčkov, snežakov, snežink in mnogih drugih pravljičnih in zimskih bitij (ki krasijo svetlice – praznično okrasitev na osrednjem trgu), tudi odrasli lahko prispevajo svoj del skupnega programa Svetlice 2017.

Foto: Lokalec.si
Foto: Lokalec.si

Posamezniki in društva lahko svoje ideje prijavijo najkasneje do torka, 17.10.2017. “Prosimo, da nam na izpolnjenem obrazcu, ki ga najdete na TEJ POVEZAVI, pošljete prireditve, ki jih boste v tem času želeli izvesti, da bomo lahko poskrbeli za skupno promocijo in obveščanje, so sporočili iz CEZAM-a (Centra za mlade Ruše, kjer vsako leto koordinirajo program). Kdor želi sodelovati, lahko podatke pošlje tudi po elektronski pošti (na naslov vesna@cezam.org), ali jih pošlje po klasičnih pošti, ali pa jih osebno dostavi v pisarno CEZAM-a (Dom kulture Ruše, Falska cesta 24, 2342 Ruše).

svetlice v rušah 2015 (17)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.