00:25, pet, 26. Apr

Gibonni navdušil na Letnem odru Ruše





Včerajnšnji večer je v Rušah razvnel in navdušil obiskovalce, ki so prišli “na” Gibonnija.

Gibonni (77)

Po kratkem dopustu je Gibonni znova zažigal. Kot pravi sam, pa mu je nastop v Rušah bil tako dober, da se je popolnoma prepustil toku glasbe in ljudem. Še več, na oder je povabil posameznike, med njimi tudi ruškega prostovoljca na letnem odru Ruše Zvonka Celana, nato pa skočil in zapel med publiko.

Gibonni (33)

Zlatan Stipišić Gibonni je eden najuspešnejših hrvaških kantavtorjev in vsesplošno priljubljeni glasbenik, ki je s svojimi dalmatinskim šarmom in neverjetnim občutkom za glasbo osvojil srca tudi zunaj hrvaških meja. Najbolj zvesto poslušalstvo, poleg na Hrvaškem, ima prav v Sloveniji. Ob tem se je spomnil svojih začetkov. Pravi, da so ga med prvimi sprejeli prav na Štejerkem. “Mislim, da je to bilo v Šentilju, v diskoteki Yucatan,” je dejal Gibonni.

gibonni (4)

Dalmatinski šarmer Gibonni, nosilec številnih porinov in drugih glasbenih nagrad, je na sinočnem koncertu, v “objemu mogočnih smrek” navdušil z vsemi svojimi uspešnicami in s tem zagotovo pričaral nepozaben dogodek vsem njegovim oboževalcem. Pozitivna energija, ki se je širila in s koncertom le še stopnjevala, je prevzela tudi Gibonnija, tako, da se je med koncertom sprehodil med občinstvom. Kdo ve, kaj je pravzaprav skrivnost njegove priljubljenosti, morda mešanica besedil, s katerimi se lahko vsak poistoveti, izjemnega vokala, energije med koncerti ter dalmatinskega šarma, za katerega je tako in tako jasno, da se mu Slovenke pač nikoli ne morejo upreti.

Gibonni (5)

Hkrati pa je s sinočnim koncertom pričel turnejo po Balkanu. Čakajo ga še številni nastopi, med drugim tudi v Sloveniji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.