08:08, pet, 19. Apr

FOTO: Prvi drsalci že preizkusili led v Rušah





Danes popoldan so prvi ljubitelji drsanja že preizkusili drsališče v Rušah. Približno dva tedna so ga intenzivno pripravljaji na otvoritev, ki bo ta vikend.

Vreme in delavci, ki so pripravljali drsališče v Rušah, so poskrbeli, da se ljubitelji drsanja lahko predajajo tem zimskim užitkom že danes. Otroci in odrasli so danes popoldne tako rekoč zavzeli drsališče. Vse do sobote, 9. decembra, ko ga bodo tudi uradno odprli, pa so organizatorji poskrbeli za brezplačno drsanje.

Prvi drsalci so že zavzeli drsališče v Rušah.
Prvi drsalci so že zavzeli drsališče v Rušah.

Po uradni otvoritvi bodo lahko uporabniki Športnega parka koristili ugodnosti še ene novosti – kartice šport Ruše. “Kartica ugodnosti bo nudila drsanje na velikem drsališču za 1€ in do 50% popust na opremo, 10% popust na vse storitve bazena & wellnessa v Športnem parku Ruše, 20% na sezonske karte bazena & wellnessa v Športnem parku Ruše, brezplačno uporabo garderob in tušev za rekreacijo, ažurno obveščanje o vseh prihodnjih akcijah ter popustih,” je dejal Tomi Prosnik, direktor CEZAM-a.

Za otroke do 6. leta starosti bo uporaba drsališča brezplačna, za imetnike kartice bo drsanje dostopno že za 1 evro. Glede na načrte pa ga bodo lahko koristili vse od tega vikenda do konca februarja.
Ob drsališču na prostem, ki meri 800 m2 bodo zagotavljali tudi gostinsko ponudbo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.