01:56, sob, 20. Apr

FOTO: Odbojkarice kluba Nova KBM Branik sprejel mariborski župan





Župan Mestne občine Maribor Andrej Fištravec je minuli torek sprejel odbojkarice kluba Nova KBM Branik. Zahvalil se jim je za odlične predstave, za trud in delo, ki ga vlagajo v odbojko predvsem pa, da bodo ob napornih treningih in državnem ter evropskem tekmovanju ostale zdrave.

Odbojkarice kluba Nova KBM Branik so v pretekli sezoni osvojile naslov državnih ih pokalnih prvakinj Slovenije. V srednjeevropski ligi MEVZA so osvojile 3. mesto ter se uvrstile med 16
najboljših ekip evropskega pokala CEV, kjer so morale premoč priznati turškim podprvakinjam Galatasarayu iz Istanbula.

Foto: M. Pigac
Foto: M. Pigac

Župan je ob tem dejal, da je kot župan ponosen nanje kot celoto, ki izraža timsko delo in športno življenje tako na igrišču kakor tudi izven igrišča. Na sprejemu je zbrane nagovoril tudi direktor kluba Nova KBM Branik, gospod Mitja Koželj, ki se je zahvalil za dosedanje sodelovanje in podporo.
Omeniti velja, da odbojkarice nadaljujejo z odličnimi predstavami v državnem prvenstvu, na prvi tekmi so premagale OK Formula Formis in tako odlično štartale v tekmovalno sezono 2017/18. Po uvodni zmagi v gosteh odbojkarice nadaljujejo z domačo tekmo. Vabljeni v sredo, 11. oktobra 2017, v mariborsko dvorano Lukna, kjer se bodo odbojkarice Nove KBM Branik pomerile z ekipo VOLLEYBAL Ljubljana.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.