10:46, čet, 25. Apr

FOTO in VIDEO: Prižgali so Svetlice v Rušah





Decembrski program v Občini Ruše se je pričel točno na prvi dan tega meseca. Kot je sedaj že tradicija, so se občani vseh generacij zbrali v parku pred občino. Dišalo je po čaju in „sladki skušnjavi“. Tako so čakali na pravljični trenutek, ko so zagorele Svetlice.

Foto: Lokalec.si
Foto: Lokalec.si

Najprej so za vzdušje poskrbeli otroci, učenci OŠ Janka Glazerja Ruše, pod vodstvom Darinke Jesenko, za njimi pa so oder prevzeli pevci in pevke Vokalne skupine CEZAM, pod vodstvom Katje Fojtl. Petju je sledila pompozna glasba in napeta laserska predstava.

Foto: Lokalec.si
Foto: Lokalec.si

Tik pred zdajci se je zgodil trenutek tišine in nato so prižgali Svetlice. Avtentično praznično razsvetljavo, ki je nimajo nikjer drugje. Kako so bili navdušeni obiskovalci, lahko preverite v videu na TEJ POVEZAVI.

Foto: Lokalec.si
Foto: Lokalec.si

Letos so prižig Svetlic že tradicionalno pripravili predstavniki CEZAMa, v sodelovanju z Občino Ruše, Režijskim obratom, PtoTiro in člani PGD Ruše. Tudi sicer pa so na CEZAMu osrednji koordinatorji decembrskega programa, ki se bo odvijal skozi cel mesec, vse do 31.12., ko bo v parku pred občino na vrsti silvestrovanje na prostem.

Foto: Lokalec.si
Foto: Lokalec.si

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.