09:52, sob, 20. Apr

FOTO: Decembrske iskrice Vokalne skupine CEZAM





Pevci Vokalne skupine CEZAM so sinoči v Domu kulture Ruše s koncertom “Decembrske iskrice” pričarali pravo božično vzdušje. 

 

decembrske-iskrice-vokalna-skupina-cezam-19

V Domu kulture Ruše se je na ves glas pelo in ustvarjalo pristno božično vzdušje. Odvil se je božični koncert Vokalne skupine CEZAM. 

V prijetnem prazničnem ambientu, z nasmehom na obrazu in iskricami v očeh so pevci in pevke, pod taktirko Katje Fojtl, s pesmijo pogostili obiskovalce, ki so napolnili dvorano. Tako mladi, kot tudi tisti malo starejši, so z navdušenjem prisluhnili in z bučnim aplavzom nagradili nastopajoče. 

“Lepo je slišati pevce s takšno energijo”, “izredno sem uživala, čestitam za prekrasen nastop”, “današnji koncert mi je ogrel srce”, s takšnimi vtisi so obiskovalci zapuščali koncert.

Prireditev so soustvarili tudi otroci, ki so povezovali program in z navdušenjem povedali, da se veselijo božično – novoletnih praznikov.

decembrske-iskrice-vokalna-skupina-cezam-22 decembrske-iskrice-vokalna-skupina-cezam-20 decembrske-iskrice-vokalna-skupina-cezam-15 decembrske-iskrice-vokalna-skupina-cezam-2 decembrske-iskrice-vokalna-skupina-cezam-3 decembrske-iskrice-vokalna-skupina-cezam-13 decembrske-iskrice-vokalna-skupina-cezam-12 decembrske-iskrice-vokalna-skupina-cezam-1

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.