14:20, čet, 18. Apr

Drsališče v Mariboru bo kmalu pripravljeno





Do tega petka, 9.12.2016, bo led na drsališču v centru Maribora zagotovo urejen. Upravljalci z drsališčem, letos je to podjetje Lucky Luka, zagotavljajo pravo “ledeno” zabavo vsak dan do marca.

Ta petek sledi uradna otvoritev drsališča, kdaj točno sicer še ne vedo, zagotovo pa bomo lahko drsali v poznih popoldanskih oziroma večernih urah, vsaj tako zagotavljajo na mariborski občini, kot v podjetju Lucky Luka.

Postavljanje drsališča v Mariboru
Postavljanje drsališča v Mariboru

Ob odprtju drsališča bodo ljudi spustili na ledeno ploskev, ob tem pa bodo napovedali tudi praznično dogajanje na in okrog drsališča, pa tudi odprtje božičnega sejma in stojnic okrog drsališča. Organizatorji v času praznikov pripravljajo tudi gala prireditev z drsalci in drsalno revijo.

Zagotovo pa v letošnji drsalni sezoni napovedujejo animacije na ledu, pomoč vaditeljev pri prvih korakih na ledu, tematske animacije in igre na ledu za otroke, da se bodo lahko zabavali. Vedno je tudi možnost tečajev drsanja in individualnega učenja. Za vse tiste, ki v tem času praznujete rojstni dan, se lahko odločite za praznovanje na ledu. “Vikend urice, disco night, počitniško drsanje med prazniki, skratka celotno obdobje so marca smo zapolnili s pestrim dogajanjem,” je pojasnila Ines iz podjetja Lucky Luka.

FOTO: Lucky Luka
FOTO: Lucky Luka

Cena drsanja je ugodna, 4 evre, v kar je vključena tudi izposoja drsalk za vse tiste, ki jih nimajo. Drsališče bo obratovalo vsak dan med 10. in 22. uro, tudi med prazniki.

Letos smo poskrbeli za malo drugačno dogajanje. V našem podjetju smo vsi drsalci, zato smo edini, ki postavljamo drsališče in vemo tudi kako se stvarem streže na drsališču. Za nas se projekt začne šele takrat, ko je led narejen,” dodaja Ines iz podjetja Lucky Luka.

Letošnja novost na drsališču bodo v led vgrajene led lučke. Zabava bo tako zagotovljena.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.