09:35, pet, 29. Mar

Dobrodelni kulinarični večer Rotaract kluba Maribor





Humanitarno društvo Rotaract Club Maribor letos beleži 15. obletnico delovanja. Svečani jubilej bodo obeležili na že 8. Dobrodelni kulinarični večerji z licitacijo to soboto, 28. novembra ob 20. uri, v restavraciji Rožmarin v Mariboru.

Letos bo glavni artikel licitacije brezplačen avtobusni prevoz za 50 oseb na izbrano lokacijo v Sloveniji, ki ga podarja javno podjetje Marprom d.o.o. V prilogi pošiljam fotografijo bona in makete avtobusa podjetja Marprom d.o.o.

avtor fotografije Luka Muršec
avtor fotografije Luka Muršec

V sklopu dobrodelne večerje bo izveden dobrodelni srečelov katerega glavna nagrada bo prednovoletni izlet za dve osebi, ki ga podarja Kompas Slovenija. Cena srečke bo 5 EUR pri čemer bo vsaka srečka dobitna.

avtor fotografije: Mediaspeed d.o.o.
avtor fotografije: Mediaspeed d.o.o.

Zbrana finančna sredstva bodo namenili Centru za sluh in govor Maribor – osrednjo rehabilitacijsko edukacijsko ustanovo na področju severozahodne Slovenije, ki obravnava otroke s težavami na področju govorno jezikovne komunikacije, sluha in avtizma. Z zbranimi sredstvi bodo centru omogočili ureditev posebnega prostora namenjenega delovni terapiji in fizioterapiji – senzorno sobo.

Cena vstopnice je 25 EUR in zajema pijačo dobrodošlice, večerjo in donacijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.