08:24, pet, 29. Mar

Dindin in njegov magični svet te dni v Mestnem parku





Otroke in njihove starše že od včeraj v Mestnem parku razveseljuje nagajivi Dindin. V delu Art Kampa v parku so »pričarali« Dindinov magični svet, postavili pa so tudi športni poligon, na katerem lahko otroci premagujejo športne izzive ter se dnevno srečujejo s športniki in ambasadorji Nove KBM. Danes so otroci tekli na Dindinovem teku. Poleg Dindina sta jih spremljali tudi atletinja Sabina Veit in Danaja Grandovec.

dindin (12)

Približno 220 metrov dolgo progo so otroci pretekli skoraj z lahkoto. Z najmlajšimi so tekli Dindin, Danaja Grandovec in Sabina Veit. Kot pravita sta veseli, da na tovrsten način tudi v Novi KBM spodbujajo gibanje in zdrav način življenja. Predvsem pa jim je bilo všeč, da so se lahko tudi družili. Pri teku so otroke spodbujali njihovi starši, babice in dedki.

dindin (14)

Dindinov tek je danes poskrbel za prijetno družinsko in športno obarvano dopoldne v Art Kampu. Na športnem poligonu boste lahko vse do 2. julija del dogajanja, se rekreirali, otroci pa se soočili s pravimi športnimi izzivi. Popoldneve boste lahko preživeli v družbi znanih športnikov in ambasadorjev Nove KBM. Dogajanje bo ob 18:00, z vami in otroci pa se bodo družili še Robert Renner, članice Odbojkarskega kluba Nove KBM, člani slovenske biatlonske reprezentance, nogometaši NK Maribor, Filip Flisar in reper Zlatko.

Spoznajte magični svet varčevanja za otroke
V teh dneh lahko na poseben način spoznate “magični svet” Dindina in bančne storitve varčevanja za otroke. “Naloga vzgajanja otrok, kako ravnati z denarjem, je zelo pomembna in odgovorna,” pravijo v Novi KBM. V ta namen so za starše in njihove otroke pripravili prilagojene varčevalne račune za otroke. Varčevanje je namenjeno otrokom do 10 let, prav tako pa so na voljo tudi ugodnosti za starejše otroke. Več informacij lahko najdete na www.nkbm.si/dindin.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.