21:03, čet, 28. Mar

Delodajalci lahko oddajo potrebe po kadrovskih štipendistih





Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije je objavil poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko oz. študijsko leto 2015/2016. Delodajalci morajo kadrovske štipendije oddati preko spletne strani sklada do 31. januarja 2015. Kot so še sporočili s sklada, bodo dijake in študente nato obveščali o ponudbi štipendij.

Centralizirano zbiranje in objava kadrovskih štipendij omogoča pregled ponudbe, celostno promocijo in spodbudo mladim, da se za nadaljnje izobraževanje odločajo v povezavi s potrebami na trgu dela, so v današnjem sporočilu za javnost navedli v skladu.

Denar

Delodajalci lahko potrebe oddajo sami preko spletne strani sklada www.sklad-kadri.si do 31. januarja 2015, lahko pa objavo zanje odda tudi pooblaščeni zastopnik ali regionalna razvojna agencija.

Celoten poziv sklada skupaj z navodili za oddajo potreb je objavljen na spletni strani sklada http://bit.ly/poziv-15. Dodatne informacije glede javnega poziva je možno dobiti na skladu v času uradnih ur na telefonski številki 01 434 15 85 oz. na e-poštnem naslovu kadrovske@sklad-kadri.si. Za informacije se lahko delodajalci obrnejo tudi na regionalne razvojne agencije, so še zapisali.
Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.