21:19, čet, 28. Mar

Dan odprtih vrat Shotokan karate-do kluba ŠD Ruše





V Osnovni šoli Janka Glazerja Ruše je včeraj v okviru letnega športnega vikenda Ruše 2017, kot že tradicionalno svoja vrata odprl Shotokan Karate-Do Klub Š.D. Ruše. V prvem delu so predstavili veščine, ki jih izvajajo na treningih, v drugem pa je tudi letos potekal karate turnir. S predstavitvijo so pozvali nove člane, da se jim septembra pridružijo.

Ruše_Shotokan_2017-17

Karate je po besedah “shihan-a” Ivana Čeriča, ki je tudi ustanovitelj kluba in je v njem prisoten že 42 let, namenjen vsem starostim in obema spoloma. V klubu imajo tudi več skupin, začetniška S.K.I. karate-do šola in šola samoobrambe je namenjena dečkom in deklicam od 6 do 14 let starosti. Sledi skupina mladinci-mladinke, člani-članice in starejši ne glede na leta in spol, lahko tudi cele družine, po dogovoru v celi skupini. Možen je tudi vpis v nadaljevalna S.K.I. karate-do šolo in šolo samoobrambe. Izvajajo pa tudi tekmovalno S.K.I. karate-do šolo za mlajšo in starejšo selekcijo.

Ruše_Shotokan_2017-11

Kot sta povedala tudi dolgoletna člana Shotokan Karate-Do Klub Š.D. Ruše Irina Mlinarič in Denis Volmajer, na treningih pridobiš veliko novih veščin, predvsem pa je pomembno, da postaneš aktiven in poskrbiš za svoje zdravje.

Vpis bo potekal vsak ponedeljek in četrtek od 16.30 do 18.00 v prostorih kabineta male telovadnice OŠ Janka Glazerja Ruše.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.