22:36, pet, 19. Apr

CEZAM išče direktorja





S prvim marcem 2017 se izteče leto dni, kolikor lahko vodenje Javnega zavoda CEZAM opravlja vršilec dolžnosti direktorja. Trenutno je to Gorazd Ladinek. Ali se bo prijavil na razpis za direktorja, še ni znano. Je pa svojo prijavo že potrdil Tomi Prosnik.

Foto: Facebook CEZAM
Foto: Facebook CEZAM

Po pripravi 5 letne vizije delovanja Javnega zavoda Center za mlade – CEZAM je pričakovano, da bodo piskali nekoga, ki jo bo izvedel. Na Občini Ruše so pripravili javni razpis za zasedbo prostega delovnega mesta za direktorja Javnega zavoda Center za mlade Ruše. Rok se izteče jutri.

Spomnimo: Javni zavod Center za mlade – CEZAM se je v letu 2016 znašel na prelomnici, saj je zaradi različnih dejavnikov prišlo do neskladja med predstavami izvajalcev, deležnikov, odločevalcev in uporabnikov glede vloge ter dejavnosti samega zavoda. Menjava vodstva in neuspešnost določenih projektov v letu 2015 je kot posledico prineslo še bolj negativno mnenje o delovanju CEZAMa. Na pobudo občinskih svetnikov Občine Ruše je župan Uroš Razpet ustanovil Delovno skupino CEZAM. Na izredni seji pa so svetniki s soglasno sprejetim sklepom Svetu zavoda in vodstvu CEZAM naložili, da z upoštevanjem priporočil Delovne skupine pripravi razvojni dokument, s katerim naj definira vlogo CEZAMa v lokalni skupnosti in predstavi vizijo razvoja.

Druge novice

Comments

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.