15:06, pet, 29. Mar

Čez praznike spremembe odvoza smeti





Bližajo so prazniki in “krompirjeve” počitnice. V tem času bo drugačen urnik odvoza smeti oz. storitev Snage Maribor. Namesto v torek, 1. novembra, bodo odpadke iz gospodinjstev odvažali že to soboto, 29. oktobra, zato prosijo vse uporabnike, da do 6ih zjutraj nastavijo posodo na prevzemno mesto. V ponedeljek, 31. oktobra, pa bodo odvozi (kljub prazniku) potekali po običajnem urniku.

Snaga

Vsi zbirni centri v Mariboru in primestnih občinah, v katerih Snaga Maribor izvaja gospodarsko javno službo ravnanja z odpadki, bodo na oba praznična dneva, tako v ponedeljek kot torek, ostali zaprti, prav tako bo že v nedeljo, 30. oktobra, zaprt zbirni center Lahova.

snaga, zabojniki, smeti

Istočasno pa na Snagi opominjajo, da v sredo, 2. novembra, prehajajo na zimski urnik, kar pomeni, da bodo zbirni centri v Mariboru odprti od ponedeljka do sobote, od 7h do 17h, v nedeljo pa ostaja odprt zbirni center Lahova, in sicer od 8h do 12h. S 15. novembrom pa Snaga Maribor (s soglasjem Mestne občine Maribor) prehajajo na skrajšan zimski obratovalni čas vseh treh zbirnih centrov v Mariboru, in sicer bodo vsi odprti od ponedeljka do sobote, od 8h do 15h. Od 15. novembra naprej pa bodo zbirni centri ob nedeljah zaprti.

Nova sortirnica bi po besedah žalika pinesla tudi nova delovna mesta.
Nova sortirnica bi po besedah žalika pinesla tudi nova delovna mesta.

Spremembe urnikov tudi v azilu in na tržnici
Na praznični torek, 1. novembra, bodo zaprte vse Mariborske tržnice. V ponedeljek, 31. oktobra, pa bodo obratovale po nedeljskem urniku, to pomeni, da bo prodaja potekala na vseh lokacijah mariborskih tržnic, in sicer do 12h.
V Zavetišču za živali Maribor v ponedeljek, 31. oktobra in v torek, 1. novembra, ne bo ne ogledov ne sprehodov psov. Vse sprehajalce in potencialne posvojitelje vabijo, da zavetišče ponovno obiščejo v sredo, 2. novembra.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.